Kvinde i sauna

Giv dig selv en velfortjent pause

z11

Vi kender alle følelsen af hverdagens stress og jag, der kryber sig ind under vores hud og præger vores sind. Det er en ubehagelig følelse, men meget almindelig. Ofte skaber det megen irritation og voldsom opførsel. Det er derfor et tegn på, at man skal tage det mere med ro og komme tilbage i et lavere tempo. Vi er nemlig hurtige til at lade vores liv køre lige så hurtigt som vores arbejdsliv. Her får du en masse gode råd til, hvad du kan gøre, når du stressen fra arbejdet har ramt dig. 

Kvinde mediterer

Forkæl dig selv med et spaophold

Noget af det bedste, du kan gøre for dig selv, er at sætte det hele lidt på pause. De fleste ting kan helt sikkert godt klare sig uden din opmærksomhed weekenden over, og derfor er det en oplagt mulighed at bruge det på selvforkælelse. Det kan være, du blot trænger til en weekend i sommerhuset med en god bog og masser af stilhed. Men det kan også være, at du trænger til et lækkert spaophold for virkelig at få renset ud i dit sind. Derudover er det også et plus, at de krop vil følelse lækker og blød, når du kommer hjem. Spaophold er dog ofte dyre, og er det ikke muligt for dig at spare op til det, er det muligt at tage et kviklån lige her: https://kviklanet.dk/laan-penge/betal-senere/

Skab plads i hverdagen til meditationen

Hvis du holder meget af din meditation, kan det være rigtig forstyrrende ikke at få sin daglige ro. Hvis du begynder at blive stresset, bør du uden tvivl genoptage din meditation. Selv et par minutter om dagen er givende. Morgener er for mange stressende og fuld af kaos, men skaber du tid til lidt meditation om morgenen, vil du kunne mærke roen resten af dagen. Det er en absolut perfekt måde at starte sine morgener på. I weekenden kan du tage længere meditationssessioner, når du har bedre tid. 

Støvsuger

Rens ud i hjemmet

Det er ofte sagt, at fysisk rod skaber mentalt rod. En forklaring på, at du føler dig ekstra stresset i øjeblikket, kunne derfor være, at det roder meget hos dig. Så snart du har fjernet bunken af gamle aviser på køkkenbordet, vil du kunne mærke et byrde lette fra dine skuldre. Det kræver heller ikke meget at svinge en tur med støvsuger, og bagefter vil dit sind være dig evig taknemmelig.