akupunktur

Hav fokus på helbredet når du køber julegaver

z11

Er du en af dem som allerede nu er begyndt at spekulere i julegaver?

Læs med her og se hvordan du kan have fokus på både dit og andres helbred, når du køber julegave.

 

Start i god tid

Stress er en af de helt store problemer i vores hverdag og endda en, som kan give en masse følgesygdomme også. Jo mere du kan gøre for at mindske stressen i din hverdag jo bedre – og det gælder også, når du køber ind til julen.  Jo før du går i gang med at tænke i jul, jo mere tid giver du også dig selv og jo mere afslappet vil du føle dig omkring hele processen.

At købe julegaver kan være en rigtig stressende ting. Især én af de ting der gør det stressende er, at du jo trods alt bruger ret mange penge på at købe de gaver og når så alle udgifterne kommer på én gang i løbet af én måned, så kan det hurtigt virke lidt uoverskueligt alt sammen.

massage

Hvis du kan så spar gerne en større mængde penge op i god tid, så du ikke skal have dårlig samvittighed i december over ikke at kunne give så store og flotte, som du havde tænkt dig.

Eller spred dine indkøb ud over flere måneder i stedet. Hvis du konstant har øjnene lidt åbne efter julegaver, så kan det jo endda være at du kan få dem købt, imens der er nogle gode tilbud.

Måske du endda kan nå at få købt dem alle inden december? Så kan du jo bruge hele julemåneden på at slappe af og hygge sammen med venner og familie uden at skulle stresse rundt i et supermarked for at få købt de sidste gaver.

 

Køb de sunde muligheder

Juletiden er i forvejen en lettere usund periode – ikke kun på grund af stress omkring al jule-halløjet men også på grund af al den chokolade og større mængde mad, man har det med at indtage i de måneder.

Langt de fleste mennesker vil gerne leve en sund tilværelse men nogle gange kan det bare være rigtig svært at få råd til det. Her er julen den helt perfekte mulighed til at give dine venner og familiemedlemmer chancen for at få råd.

Har din søster f.eks. snakket i månedsvis om, at hun gerne ville prøve at komme på spaophold? Har din ven brokket sig længe over smerter i benene og tænker du, at en tur til massøren kunne hjælpe? Overrask dine venner og familie med nogle gode oplevelser, i stedet for de sædvanlige kedelige materielle gaver. Giv dem i stedet nogle gode oplevelser, som de vil mindes i lang tid fremover.

Måske du endda kunne udfordre dem til at prøve noget, som de aldrig selv ville bruge penge, som f.eks. en omgang akupunktur?

Hvis du virkelig står og er på bar fod med, hvad du kan købe, så prøv at se denne liste med julegaveidéer. Mon ikke der er nogle gode muligheder ind imellem, som i hvert fald kan virke som god inspiration til når du går i gang med at købe?

massør