GPS til hund

Gør gåturene mere behagelige med en GPS til hunde

z11

 

Det lyder måske lidt mærkeligt at udstyre sin hund med en GPS. Men det er et smart lille apparat, som du sætter fast til din hunds halsbånd, inden du går udenfor. Så kan du med sikkerhed altid spore din hund, hvis den skulle finde på at løbe væk. Hunde er en vigtig del af familien, og vi skal passe godt på hinanden.

Lad hundesnoren blive derhjemme

Hvis din hund er udstyret med en GPS, kan du altid se, hvor den er. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om at tage et sted hen, hvor der ville være en chance for, at den kunne løbe væk. Hvis din hund er trænet, kan du med god samvittighed lade hundesnoren blive derhjemme.

Nu kan du tage din hund med udenfor på en lang løbetur uden at skulle bekymre dig over, hvor den løber hen. Du kan sætte den fri i skoven, hvor den virkelig kan få lov til at løbe rundt og bruge snuden. Eller du kan besøge parken, hvor din hund kan få lov til at møde nye mennesker og andre hunde.

Det er sundt både for dig og for hunden at være aktiv. Der er ingen grund til at begrænse de aktiviteter, du kan lave med din hund, hvis du har udstyret den med en GPS. Hvis den løber væk, kan du finde den igen.

GPS til hund

Undgå at hunden løber væk

Meningen med en GPS til hunde er selvfølgelig at prøve at minimere det antal af hunde, der forsvinder og bliver meldt savnet. Nogle af dem kommer desværre aldrig nogensinde hjem igen, fordi de ikke kan spores. Der er ingen, der synes, at det ville være sjovt, hvis deres elskede familiemedlem gik hen og forsvandt.

Der er mange hundeejere, der tænker, at det aldrig ville ske for dem, fordi de netop har trænet deres hunde til at adlyde. Men det sker desværre alligevel til tider.

GPS til hund

Men hvis du udstyrer din hund med en GPS, kan du sikre dig, at det aldrig vil ske. Det er super nemt. Du skal bare forbinde din mobil til GPS’en, som du sætter på din hunds halsbånd. Så kan du ved hjælp af en app på din mobil nemt finde den igen. Nogle produkter har endda det, der hedder en sikkerhedszone. Så får du en alarm fra appen, hvis din hund har krydset zonen.

Vælg mellem forskellige GPS’er

Det er en god idé at skaffe sig en GPS til din hund. På den måde kan du holde styr på den. Alle hundeejere burde have en, og det er derfor også vigtigt, at der er forskellige muligheder for dem at vælge imellem.

Der findes selvfølgelig de større GPS’er til hunde over 20 kg, men der findes også nogle mindre versioner til de små hunde. Derudover findes de til jagthunde, hvor designet er camoufleret, så apparatet ikke trækker opmærksomhed fra andre dyr. Der findes endda farvede GPS’er til de ejere, der går op i deres hundes udseende eller selve apparatets visuelle design.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.