hundeseng

Din hund kan give dig mentalt velvære

z11

Mange mennesker associerer hunden med mandens bedste ven. Dette slogan har fulgt hunden hele dens liv. Hvorom der er meget sandhed over dette men der er meget mere end venskab over en hund. For hunden har en særlig sans for at vurdere når man fysisk og psykisk ikke har det godt.

Hvordan hunden opfanger at man ikke har det godt er fortsat et mysterium men en teori er at det har noget med spejlneuroner at gøre som det er tilfældet med små børn. Spædbørn kan psykisk opfange andre menneskers følelser og føle det samme og det er der nogle, som mener at hunde ligeledes er i stand til.

Hundeseng

Det betyder at hunden kan forudsige et epileptisk anfald eller kan vurdere når mennesker med eksempelvis PTSD får det dårligt og har brug for at mærke nærhed. Alt dette betyder at hunden hjælper folk med både fysiske og psykiske skånehensyn kan få stor hjælp med en hund.

Husk at indtænke hundesengen

Hundesengen er en integreret del ved at være hund. Specielt hvis hunden er en servicehund og eksempelvis skal med på arbejde. For når den skal på arbejde skal den ligge behageligt og det hjælper en stor hundeseng med. Den store hundeseng gør at hunden ligger behageligt imens den venter på at der er brug for den.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.