Mand

Grib chancen og vær dig selv

z11

Aldrig før har det være nemmere for en mand at udfolde sin personlighed som han ville. For nogle årtier tilbage var det meget vigtigt, at man var maskulin. Det var vigtigt, at man var hvad man dengang karakteriserede som ‘en rigtig mand’. Og det var et udtryk man brugte rigtig meget. Mere specifikt var det et udtryk man brugte om mænd, der lavede aktive ting, var stærke og ikke gad at snakke så meget. På den anden side havde man også udtrykket ‘en rigtig kvinde’, som var modstykket og som var et udtryk for kvinden, der var meget feminim og lige præcis på den måde man forventer, at en feminin kvinde skal være. Disse begreber er dog ikke så relevante mere. Det er nogle begreber, som man heldigvis er kommet væk fra. For det er slet ikke relevant at putte hinanden ned i kasser på den måde. I stedet for kan man i dag være sig selv på en helt anden måde. 

Frisk mand

Gør noget sjovt med dine venner

Hvis man har lyst til at tage på skønhedssalon med vennerne, kan man det. Har man lyst til at tage ud og skyde med paintball kan man også gøre det. I det store hele kan man gøre lige hvad man vil. Det vil sige, at der pludseligt er mange interessante events, som man kan tage til og planlægge som mand. I kan for eksempel tage en tur i zoologisk have. Dette er både sjovt og nemt at planlægge.

Der er derfor ingen der stopper en og holder en tilbage når det kommer til at udtrykke og udfolde sig selv på den helt rigtige måde. Brug derfor noget tid på at finde ud af hvad du og dine venner kunne tænke jer at lave. For det kan faktisk være sjovt at prøve noget helt andet end man plejer. Det kan være givende på ganske mange forskellige måder. 

Brug tiden sammen på at snakke med hinanden i stedet for blot at lave noget. 

 

Pas din sundhed

Desværre er der en klar tendens i statistikkerne når det kommer til helbred og mænd. For mænd er generelt ikke gode til at gå til lægen. Det bør de gøre da det er noget, som kan gøre, at de får det langt bedre. Måske har du brug for en tandbehandling for at få det bedre. Hvis det er tilfældet, bør du med det samme bestille tid og på den måde få det bedre end du før har haft det.