Mørkt badeværelse

Forkæl dig selv med et nyt badeværelse

z11

Alle kender følelsen af, at nu er det efterhånden på tide at få gjort noget ved dét der. Går du og har det sådan med badeværelset? Det er forståeligt. Badeværelset er en essentiel del af vores hverdag. Men på det seneste har badeværelset også fået den trend, at det er her, vi slapper af. Der er mange gode grunde til at få et nyt badeværelse, og her er nogle af dem. Mangler du mere inspiration kan du se mere her

Let badeværelse

Et badeværelse dedikeret til afslapning

Måske ønsker du slet ikke at gøre noget ved det badeværelse, du i forvejen har. Det fungerer som det skal, og der er ingen slinger i valsen der. Men hvis du alligevel går og drømmer om et ekstra badeværelse, så kan du jo passende dedikere dét til afslapning og velvære. Her er badekarret ideelt og symboliserer virkelig afslapning. Det er faktisk blevet rigtig populært i nybyggerier, at man har mere end ét badeværelse. Så der også er plads til afslapningen. 

Få mere ro i hverdagen

Normalt kan badeværelset være en meget stressende sted. Især om morgenen, hvor der virkelig er rift om det. Børnene suser frem og tilbage med tandpasta i hele hovedet, og teenagedatteren bruger flere minutter på at færdiggøre sin eyeliner. Med et ekstra badeværelse slipper I for dette. Det giver mere tid og plads, og ikke mindst ro til jer. En fantastisk idé, hvis jeres morgener er præget af stress og jag. 

Grønt badeværelse

Mere tid til velvære og pleje

Med et ekstra badeværelse har I muligheden for at dedikere et badeværelse fuldkommen til velvære, afslapning og selvforkælelse. Det kan være her, man tager et dejligt boblebad efter en lang og hård uge på arbejdet. Eller måske her man flygter hen for at være i fred blot i et stykke tid. Der giver masser af plads til alenetid, som for mange er tiltrængt. Det er derfor en fantastisk idé at kombinere et funktionelt og helt almindeligt badeværelse, med et lidt mere luksuriøst og lækkert badeværelse, hvor man har tid til at afstresse. Badeværelset kunne jo passende ligge lige ved siden af jeres soveværelse. 

Noget hele familien kan bruge

Ligegyldigt om du skal have renoveret et nedslidt badeværelse eller om du vil igang med et nyt, er det helt sikkert noget, der vil glæde hele familien. Da det er så vigtigt et rum for os mennesker, giver det værdi til hele familien. Også selvom de måske ikke ligefrem giver udtryk for det. På længere sigt er det dog en rigtig god investering. Derudover er det bare rigtig rart med et lækkert badeværelse, man kan lide at være i – og som fungerer som det skal!