Tips til en sundere hverdag

z11

Hvis du ønsker at leve en sundere hverdag, hvor du mere effektivt får gået tingene til værks, men ikke ved hvordan du skal gribe det an, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig et par gode råd til, hvilke tiltag du selv kan tage, for en sundere hverdag.

Varieret kost

Du har garanteret hørt rådet før, men varieret kost er ikke sådan at spøge med. Det gør virkelig en forskel for dit energiniveau hvordan og hvad du vælger at spise, samt også hvornår du spiser faktisk. Sørg for at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger for tilrettelæggelse af kost, og så kan du eventuelt supplere med eksempelvis multivitaminer eller lignende, hvis du kan se, der er faldgruber i din kost. Multivitaminer vil dog altid kun kunne stå som supplement til en i forvejen varieret kost, og aldrig alene. Klik her for at se alle multivitaminer, der kan agere tilskud til din kost.

Motion

Det er ikke en hemmelighed, at det anbefales at du dagligt dyrker motion, og måske det er et af områderne, hvor du godt kan forbedre dig lidt? At få motion ind i hverdagen kan virke uvoerskueligt, men prøv at tilrettelægge det, så du ikke skal tage ekstra tid ud af dit skema. Gå eller cykel, når du skal til ting. Tag trapperne i stedet for elevatoren. Det er sjældent helt nok, men det er bestemt en start! Dernæst kan du se på måske at starte motion op i fritiden.

Søvn

At sove det anbefalede timer om natten er svært for nogle, og kan være en forklaring på hvorfor man mangler overskud i hverdagen. Måske du ikke kan sove, fordi du ligger med din telefon lige op til at du skal sove? Eller måske du er slem til at tage lange lurer når du kommer hjem? Forsøg at ret op på din rytme.