Hurtig Lån med Turbolån

Det koster penge at komme i form: Her kan du finde turbolån

z11

Der skal købes træningstøj, løbesko og et abonnement til fitnesscenteret – men du skal ikke lade økonomien stå i vejen for dit helbred.

Hos TurboLån kan du nemt og enkelt låne alt fra 100 til 10.000 kr i maksimum 30 dage. Det er en god ordning for dig, der måske lige mangler penge til resten af måneden, men ved, at du har penge i næste måned. Måske har du en vigtig begivenhed, som du gerne vil investere nogle penge i, som du ved, du først får i næste måned. Det er ærgerligt at begrænse sig i sådanne situationer, og så kan du lige så godt vælge at tage et turbolån. Det er så nemt, at TurboLån faktisk selv kan trække pengene fra dit kort igen, når lånefristen udløber. Hvis du blot tilmelder dit betalingskort til lånet, behøver du ikke ulejlige dig selv med at gå ind og betale pengene tilbage til TurboLån efter de 30 dage er gået. TurboLån er en moderne lånemulighed, der foregår online og delvist via sms.

Sker der noget uforudset, har du også mulighed for at forlænge dit lån. Hvis du ønsker at forlænge dit lån, kan du ligeledes gøre det ved hjælp af en simpel sms-korrespondance med TurboLån. Ønsker du at foretage et turbolån? Find TurboLån her.

Hurtig lån

Kan du låne penge hos TurboLån?

Kunne du godt tænke dig at foretage et lån igennem TurboLån, er der visse krav, du skal opfylde. Det er vigtigt du er fyldt 20 år, og du har et gyldigt dansk CPR-nummer, folkeregisteradresse, Nem ID, en aktiv mailadresse, dansk telefonnummer, en dansk bankkonto, som er tilknyttet NemKonto, og så skal TurboLån også vurdere dig til at være kreditværdig, og dermed må du altså ikke være registreret i RKI eller kreditorregisteret.

Her er fordelene og ulemperne ved at låne hos TurboLån

En klar fordel ved at låne hos turbolån er, hvor hurtigt det går. Du får nemlig besked på, om du er kvalificeret til et lån hos TurboLån, så snart du har udfyldt låneansøgningen på TurboLåns hjemmeside. Du får også pengene hurtigt. Hvis du har samme bank som Turbolån, får du faktisk pengene på selv samme dag. Har du en anden bank, får du pengene på din konto på næste bankdag. En anden fordel er, at du heller ikke behøver stille sikkerhed ved lånet. En ulempe er, at kan du ikke betale lånet tilbage, vil TurboLån hæve penge fra din konto automatisk, hvis du har tilknyttet dit kort til lånet.

Turbolån

Det vil sige, at hver gang du får penge på din konto, i den periode, du ikke har betalt lånet tilbage, vil de med det samme blive trukket. Hvis dit lån vurderes som misligholdt, vil det blive videregivet til inkasso. Derfor er det altså vigtigt at have sin økonomi under kontrol, samtidig med at man tager et lån. Det er vigtigt at være realistisk om, hvornår man kan betale tilbage, og man skal også medregne leveomkostninger undervejs.

Er TurboLån ikke noget for dig, kan du helt sikkert finde noget andet, der passer til dine behov. Der er et hav af muligheder, og på nabi.dk kan du skabe dig et godt overblik over disse. Find hurtige lån nu.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.