Ansigtsløft

Undgå indgreb og føl dig smuk igen

z11

Hvis du ikke føler dig tilpas i din krop, kan det nemt mærkes. Man har ikke samme energi og overskud, hvis der er noget, der konstant forstyrrer ens selvbillede. Især når man bliver ældre, og man stille kan mærke, hvordan kroppen følger med. Dette kan synes grænseoverskridende for mange. Heldigvis findes der en række metoder, der optimerer volumen i ansigtet igen, men som undgår indgreb. En naturlig behandling er en restylane behandling, den skåner nemlig ansigtet samtidig med, at der sker et løft. 

Gåtur

Sundhed erstatter medicin

Der er selvfølgelig nogle sygdomme, man ikke kan forudse eller forhindre om de opstår, men langt hen ad vejen, kan du undgå mange skavanker ved at holde din krop sund. Det er klart, at din krop tager skade, hvis du er inaktiv, ryger cigaretter og drikker alkohol i dagligdagen. Dog vil du kunne mærke forskel, hvis du begynder at motionere lidt hver dag – det kan blot være en god gåtur – eller hvis overskuddet er der, en tur ned i det nærmeste fitness-center. Helt automatisk vil der ske en forskel på dit humør og dit energiniveau, for hvis der er noget, motion kan gøre, så er det at give dig en god følelse i kroppen. 

Kosten er ligeså vigtig som motion 

Det nytter ikke noget at gå en tur en gang om dagen, hvis kosten ikke lever op til det. For kroppens fedtdepoter øges, hvis der ikke bliver forbrændt det, der indtages, og det er på den måde, at fedme opstår. Det er vigtigt at have en varieret kost, for det er kroppen der holder os i gang, så derfor er det vigtigt at sørge for dens velbefindende, samt at funktionerne fungerer optimalt. Det kan være svært at ændre en dårlig livsstil, men det kan også være motivation at brede billedet ud til et større perspektiv.

Sundhed

Motion er en oplagt mulighed for gode snakke

Man behøver ikke at tænke motion som værende en ekstrem. De gode lange gåture er mindst lige så effektfulde, og hvad der er endnu bedre er, at du kan invitere din veninde med, og på den måde, kan I gå i dyb dialog uden at tænke på, at I motionerer. Der er nemlig rig mulighed for at tage de snakke, I normalt ikke har tid til, for jo længere turen er, jo bedre. Det er også oplagt at spørge en gammel ven, om I skal gå en tur, hvis du længe har haft interesse i, hvad vedkommende går og laver. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *