Med en slow juicer får du den mest effektive juicekur

Med en slow juicer får du den mest effektive juicekur

z11

Juicekur er noget som hele tiden bliver mere og mere populært. Rundt omkring hører man at juicekuren kan udrette mirakler, og det er da heller ikke nødvendigvis helt langt fra sandheden. En juicekur kan nemlig flere forskellige ting på én gang. For det første så skærer man med denne kur betydeligt ned i ens indtag af kalorier og dårlige fedtstoffer. Det betyder at der uden tvivl vil være en slankende effekt hvis man er vedholdende og klarer at gennemføre kuren. Men det er ikke det eneste positive aspekt ved denne teknik.

En god juice lavet af en god slow juicer indeholder nemlig alle de gode ting, som vi til dagligt får når vi spiser grønsager og frugter. En negativ ting som mange siger om juice er, at den er ren saft og ikke så meget indhold. Dette undgår man dog helt med en slow juicer. Denne pressemaskine presser nemlig produkterne på en helt særlig måde som gør, at alle de gode ting kommer med. Her er det ikke noget med, at alt frugtkødet sidder tilbage i maskinen – her får man nemlig en cremet og næringsholdig juice.

En slow juicer presser alle dele af grønsagen

Der er rigtig mange næringsstoffer i frugter og i grøntsager som ikke kun sidder i selve saften, men som også sidder i kødet. Kødet er nemlig fiberrigt og fyldt med gode vitaminer, og det er en del af det gode når vi spiser de grønne produkter i forbindelse med vores madlavning. I saften sidder der mest af alt smag. Men det er her at en slow juicer er usædvanligt smart. En slow juicer presser nemlig som sagt ikke kun væsken, men presser også al næringen ud af varernes fibre.

Slow juiceren fungerer lidt som en centrifuge, som slynger dens indhold meget voldsomt rundt og på en måde vrider dem. Det vil sige at grønsager og frugter ikke bliver hakket i stumper og stykker, men til gengæld presses til sidste, nærende og velsmagende dråbe. Den juice som er slutresultatet af dette er derfor betydelig mere nærende, sund og mættende end de normale former for juicer. Skal vi vende tilbage til konceptet med en juice kur, så er dette en utroligt stor fordel.

Din kur har større chance for succes med en slow juicer

En slankekur er nemlig altid svær at holde ved lige. Dette skyldes nok primært, at man bliver sulten og kommer til at længes efter mere smagende og mere mættende mad. Særligt derfor kan en juice kur godt vise sig at være en kæmpe udfordring for nogen. Med en slow juicer bliver det hele dog lettere, for juicen som kommer fra denne maskine er nemlig mere mættende og smager bedre end de gængse. Samtidig er denne juice også sundere for kroppen, idet kroppen her kan få mange af de vigtige næringsstoffer som den normalt ville få igennem den faste kost. På den måde kan man sige, at en slow juicer øger potentialet for succes betydeligt.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.