bitcoin - penge til helse

Med gode evner som investor kan du komme ud at sejle

z11

Hvis du er en god investor, kan du hurtigt komme ud at sejle og opleve verden på en ny måde. Du kan tilmed arbejde som investor fra udlandet – alt, du har brug for, er internetdækning.

At sejle er at leve. Men hvad skal der til for, at du kan komme regelmæssigt ud at sejle og tilmed være ude at sejle, mens du arbejder? Hvis du er god til at investere gennem Nordnet, kan det hurtigt blive en realitet.

opsparing

Det skal du vide om Nordnet

Nordnet er den største online børsmægler i hele Norden. Investeringsplatformen kom til Danmark ved årtusindeskiftet, og Nordnet har siden da været en stor succes. Nordnet blev udråbt som Årets Børsmægler af Dansk Aktionærforening 10 gange, og de investeringslystne kunder i de nordiske lande flokkes om platformen, som har 700.000 aktive kunder i Skandinavien. Nordnet er kendt for lave priser, brugervenlig platform og innovative produkter, som gør den til en attraktiv handelsplatform. Siden begyndelsen er der kommet flere konkurrenter, men Nordnet har formået at holde fast i sin målgruppe, som er den almene private investor, som gerne vil styre sine investeringer, uden at det hverken bliver for dyrt eller tidskrævende.

Hvad tilbyder Nordnet?

Nordnet består af investering med placering i aktier og fonde, som Nordnet tjener penge på. Det sker gennem kurtage og gebyr på valutaomveksling med handel. Ud over det har Nordnet sin låneforretning. I Danmark tilbyder mægleren det såkaldte Superlånet, hvor selskabet har sikkerhed i sine aktier. I Sverige tilbyder Nordnet ovenikøbet et forbrugslån og lån med sikkerhed i fast ejendom uden et andet brand. Pensionsdelen finder du både herhjemme, i Sverige og i Norge, men produktet i sig selv varierer meget fra land til land. Fælles for alle lande er dog, at Nordnet forsøger at give dig fuld kontrol over din egen pension, så du selv kan vælge, hvordan den skal investeres. Du kan også lave månedsopsparing. Den sikrer, at du automatisk sparer op hver eneste måned. Du vælger selv beløbet, og så kan du investere hver måned i en investeringsforretning og ETF’er uden at skulle betale kurtage.

mønter

De muligheder har du hos Nordnet

Nordnets største styrke er formentlig, at platformen løbende har lanceret nyskabende og billige produkter i et marked, som er kendt for at være tilbageholdende og tøvende, når det kommer til at skulle lave ændringer.
Her er nogle af de punkter, som gør, at Nordnet skiller sig ud fra mængden:

Pension. Når du vil lave pensionsopsparing, er det underligt, for det handler jo netop om at spare op, når du skal have din pension.

Nordnet Superfonden. Fordelen ved at bruge Nordnets Superfond er, at du får en god pensionsopsparing.

Nordnet Markets. Det er til ham eller hende, der er lidt mere eventyrlysten. Nordnet har lanceret Nordnet Markets, som er et nyt produkt, hvor du kan handle med certifikater og mini futures.

Sharevile. Kopihandel, som giver dig mulighed for at følge andre investorer. Comnunity-delen er et socialt netværk.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.