Nupokur

Flere og flere vælger en nupo kur for at sætte gang i et vægttab

z11

Der findes millioner af måder, hvorpå man kan starte et vægttab. Dog findes der ingen gylden middelvej, der virker for alle, hvorfor mange mennesker er forvirrede, når de af lægen eller kolleger får beskeden om, at de ville have godt af at smide nogle kilo.

En af de måder, man kan sætte gang i et vægttab, er ved at bruge en pulverkur såsom Nupo kuren, der hjælper en med at holde det daglige kalorieindtag nede. Kalorieberegning er en af de sværere måder, at komme i gang med, hvis ikke man først har været omkring en læge, en kostvejleder eller en diætist, der kan hjælpe med de indledende beregninger.

For at kunne få mest muligt ud af din nupo kur, bør du først kende dit gennemsnitlige kalorieindtag og dit daglige kalorieforbrug. Denne kur virker nemlig ved, at du indtager færre kalorier end du forbruger, hvilket vil få kroppen til at tære på dens egne ressourcer – fedtdepoterne.

Du kan dog sagtens selv starte på en nupo kur uden vejledning fra en læge eller kostvejleder, så længe du blot følger de generelle anbefalinger for indtag af kalorier.

Nupokur

Sådan fungerer en Nupo kur

Set i et generelt billede er standardindtaget for en kvinde med middel fysisk aktivitet ca. 2000-2500 kalorier om dagen. For en mand er tallet lidt højere og ligger mellem 2500-3000 kalorier om dagen. Men hvordan kommer man igennem et vægttab uden at skulle veje al sin mad og beregne præcist hvor mange kalorier der er i alting?

Svaret på dette spørgsmål er en Nupo kur, der kan hjælpe dig i gang med et vægttab baseret på kalorieindtag uden at du skal tænke over, hvad du spiser. Nupo er en forkortelse for Nutritional Powder som giver kroppen den energi, mineraler og vitaminer som den normalt ville få på en varieret og sund kost.

I løbet af en periode af 1-8 uger kan man bruge Nupokuren konsekvent og kun benytte sig af de mange milkshakes, supper, barer og andre produkter i serien med et undgangspunkt i 700 kalorier om dagen.

Efter opstartsperioden på 1-8 uger kan man gradvist begynde at optimere sit kalorieindtag, men stadig sørge for at det ligger under gennemsnittet af, hvad en voksen person skal have om dagen. Er man mere aktiv i forbindelse med sit arbejde eller fritidsaktiviteter er det naturligvis vigtigt, at man tager højde for dette og justerer på ens kalorieindtag så der er overskud og energi til ens fysiske aktiviteter.

Regler du bør følge når du er på en Nupo kur

Er man på den normale Nupo kur, bestående af 6 måltider om dagen, der udelukkende er fra Nupo’s sortiment, er der kun to regler man bør følge;

  • Drik ca. 2 liter vand om dagen
  • Spis ikke andre måltider, end Nupo’s produkter

Det forholder sig dog anderledes, hvis man bruges Nupo one meal, hvor man kan supplere med normal kost, så længe du forholder dig til kostrådene og ikke overspiser – husk kalorieindtaget!

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.