velvære

Få råd til at forkæle dig selv mere i hverdagen

z11

Føler du tit, at du glemmer at tænke på dig selv og din mentale og fysiske sundhed i hverdagen? Glemmer du at finde små åndehuller i din tid, hvor du kun tænker på dig selv og mærker efter? Så er du som rigtig mange andre danskere.

Vi har travlt i vores hverdag. Det kan nogle gange gøre det rigtig svært at finde tid til pauser. Men det er ikke desto mindre nødvendig noget, der er bydende nødvendigt for din mentale sundhed. Og netop derfor bør du tænke over at forkæle dig selv mere i hverdagen.

laan-til-helse

Forkælelse kan være mange ting

Der er ikke nogen opskrift på, hvad der er rigtigt eller forkert i forhold til selvforkælelse. Det kan tage to minutter, og det kan være en hel dag. Det vigtigste er, at du gør noget, som gør dig glad og afslappet.

For eksempel kunne det være at gå ud og købe det stykke tøj, som du længe har drømt om. Det kunne også være at købe en lækker ansigtsmaske, eller måske gå til en spabehandling eller få en dejlig massage. En weekend væk hjemmefra kunne også gøre det.

Forkælelse koster penge

For mange er det dog ikke kun tid, der kan være en problematisk faktor, når det handler om selvforkælelse. For tit er det ikke gratis, men koster derimod ret mange penge. Det oplever du især hvis du går all in på forkælelse og mig-tid.

Men økonomien behøver ikke at være et problem. For selvforkælelse er så vigtigt, at du godt kan retfærdiggøre at tage et online lån for at finansiere den. Det smarte ved online lån er, at de typisk er enormt hurtige at tage og ikke behøver at omfatte så store beløb. Du kan læse mere om online lån her.

shopping

Derfor er det vigtigt

Men hvorfor er selvforkælelse så vigtigt, at du kan retfærdiggøre at tage et lån? Det er det, fordi selvforkælelse og mig-tid skaber balance. Det er en balance, som er helt essentiel for at kunne komme godt igennem en travl hverdag med masser af forpligtelser og bekymringer.

Når du forkæler dig selv, lader du op. Du tømmer hjernen og gør plads til roen – en ro, der ikke kan være for dyrt købt.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.