Sundhed

Sådan kan du se frisk og sund ud på ingen tid

z11

Vi har alle dårlige dage, hvor vi vågner op og ikke ser ud af, eller føler, vores bedste. Huden er grå og tør, og hele vores udstråling er træt og afdæmpet. Det er aldrig sjovt. Vi vil jo selvfølgelig gerne se dejlige og lækre ud, men nogle gange har vi bare heller ikke lige tid til at sætte hele dagen af til et indviklet spaprogram, ligegyldigt hvor fristende det kan være.

I sådanne tilfælde findes der heldigvis hurtige og nemme metoder til at få et frisk og veludhvilet udseende på 0,5. Blot læs videre her, og du vil kunne finde frem til et eller to råd, der helt sikkert også vil virke for dig.

Har du prøvet nogle nye øjne?

Vores øjenfarve er en stor del af vores udstråling, og en lille ting for os at ændre, der vil gøre en verden til forskel. Kontaktlinser er den nemme og billige metode til midlertidigt at ændre øjenfarve. Selv hvis du ikke er synsbesværet, kan du finde kontaktlinser derude uden styrke, så de ikke vil være ubehagelige at have i.

Ønsker du et mere veludhvilet og friskt udseende, er brune kontaktlinser vejen du bør gå. Den brune farve vil bringe en ny varm glød til din udstråling, og når først du har fået det lært, er kontaktlinser hurtige at tage i om morgenen og ud om aftenen.

Kontaktlinser

Er der en dag hvor du ønsker et knap så varmt, men måske mere køligt og næsten magisk pust til din udstråling, kan du eksperimentere med andre farver kontaktlinser som klar blå eller lysegrøn.

Føler du dig helt vildt kreativ en dag kan du endda også finde kontaktlinser med spændende mønstre eller mere alternative farver. Der er i sandhed en verden af muligheder indenfor kontaktlinser, der blot venter på at blive udforsket.

Vand – hovedingrediensen til friskhed

Man kan ikke snakke om nemme tricks til et friskt udseende, uden at komme ind på vand på en eller anden måde. Om det så er ved at drikke det eller bade i det, så er der intet der kan bringe liv tilbage i din hud på samme måde som vand kan.

Du ved der ikke er nogen unaturlige mineraler eller kemikalier i, og du skal virkelig drikke meget vand før det begynder at blive skadeligt. Det er simpelthen en idiotsikker vej til et opfrisket udseende.

Et godt trick er at inkorporer at vaske dit ansigt, ind i din daglige morgenrutine. Dediker en klud til ansigtsklud og hav den liggende klar ved din håndvask, så det eneste du skal er at gøre den våd og gøre den over din hud. Selv hvis du lige har været i bad, kan det være en god måde lige at få det sidste, og presse vandet ind i din hud, for en mere dybdegående rensning.

Det er vigtigt at huske på at vores udstråling heller ikke kun handler om hvordan vi ser ud udenpå, men også hvordan vi har det indeni. Det er derfor vigtigt at både drikke masser af vand, og sørge for at få nok at spise, så kroppen får den energi den har brug for. Ellers falder man lige præcis tilbage i at se grå og træt ud, og det gider vi ikke.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.