sund_hurtig_mad_30_minutter

Gode madideer til den travle børnefamilie – mad på 30 minutter

z11

Vi kender alle til det. Hverdagen er altid travl og presset. Der bliver løbet fra den ene aftale til den næste og for at få tid til det hele, er der nogle ting, som der bliver nedprioriteret. Det gør sig især gældende, når det kommer til madlavningen og den tid, som man bruger sammen med sin familie eventuelt på at lave mad.

Derfor ender det ofte med usunde madvaner, og de er ikke bare et problem for sundheden og det generelle helbred. Sådanne madvaner kan nemlig også være med til at pille ved ens skønhed. Man oplever nemlig hurtigt, at ens hud fedter til, man får måske akne, rande under øjnene, og huden har generelt en tendens til at blive mere ru, tør og rød, når man spiser usund mad. Og det er ikke optimalt.

Når du ikke vil have en uengageret familie

Derfor er det vigtigt for både dig selv og din familie, at der hver aften kommer noget nærende mad på bordet. Det er desuden også en fordel for børnene, som vil få mere energi. Og det er noget, som især børn har behov for, førend de kan komme glade og fulde af liv igennem en hverdag med skole og masser af legeaftaler. Der er således ikke tid til at ligge på sofaen og være doven. Man er nødt til altid at være på og have energien til det.

Du kan lave lækkert og sund mad på bare 30 minutter

Heldigvis findes der opskrifter, der hjælper dig med at lave hurtig og sund mad på bare 30 minutter. Og det er netop sådanne retter, du bør lede efter, når du har en travl og stressende hverdag, hvor der ikke normalt bliver sat et stort fokus på måltidet hver aften. Men hvis du kan mikse noget lækkert sammen på blot 30 minutter, er der ingen undskyldning for at lave noget mad, som hele familien kan glædes ved – og som endda er sund og nærende.

sund_hurtig_mad_30_minutter

 

Brug de 30 minutter sammen med dine børn

Og for at gøre det hele endnu bedre, kan de 30 minutter blive udnyttet til fulde, hvis du lader dine børn hjælpe dig med at tilberede maden. På den måde får I nemlig noget kvalitetstid sammen, og det er også noget, som der er behov for i alle travle familier. Man skal huske at sætte tid af til hinanden og snakke sammen for på den måde at bevare det stærke og sociale bånd, som der bør findes internt i enhver familie.

Det er godt for både det fysiske helbred og sindet at spise nærende mad

Sørger du for sund og nærende mad, vil du desuden også føle, hvordan du har mere mod på din travle hverdag, og du vil have lettere ved at holde dig selv sund og smuk. Ikke kun når det kommer til målet omkring taljen, men din hud vil også takke dig. At spise sundt er således lige så sundt for sindet, som det er for kroppen, og derfor kan det godt betale sig at investere 30 minutter i madlavningen hver aften.

sund_hurtig_mad_30_minutter

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.