hånd rækker blomster

To alternative gaver du kan give næste gang

z11

Kender du det at nogle gange vil man gerne give en gave der bare skiller sig en smule ud fra mængden? Tit ender man nok med at give de samme praktiske og pæne, men til tider kedelige, gaver. For hvor mange vaser eller chokoladeæsker har man egentlig behov for. Men hvad skal man lige give i stedet for, som er lidt mere anderledes. For ingen har jo lyst til at give en gave, der ikke bliver taget godt imod. 

ramme mangler plakat

Giv fotokunst til væggene 

Et bud på en anderledes gave kunne være at give noget fotokunst. Det er meget moderne at have forskellige posters på ens vægge, så hvorfor ikke bidrage til en allerede eksisterende fotovæg ved at give en plakat i gave næste gang du er på besøg?

Det behøver slet ikke at blive en dyr gave, for man kan få posters i alverdens forskellige størrelser. Så du kan nemt gøre til en lille hyggelig ting, for eksempel en sød citat plakat, der kan stå på en hylde eller reol og minde dem om dig. På grund af det store udvalg af fotokunst som der e nu til dags, så er det også muligt at finde noget der virkelig afspejler din ven eller venindes personlighed. Det kan omhandle en intern joke i har eller noget du ved de virkelig elsker. Hvis du vil sikre dig lidt at de får sat plakaten frem, så kan du eventuel købe en ramme med til den. Så har de i hvert fald ikke det som en undskyldning for at plakaten ingen steder er at se. 

hund i kop

Giv en gave til din vens bedste ven 

Har du en ven eller et familiemedlem, som har en hund, så ved du nok godt allerede at denne lille uldtot betyder rigtig meget for vedkommende. Det kræver både tid, energi og penge at sig af et kæledyr. Men det gør en lykkelig hundeejer gerne for at give den det bedst mulige hjem. 

Hvorfor ikke udnytte denne forkærlighed og interesse og giv din ven, veninde eller familiemedlem, en gave til deres hund. Det kan være alt fra hundeudstyr, til ekstra gode godbidder eller anden form for pleje som hunden kan bruge. Det vil helt sikkert bringe en masse glæde at de nu kan forkæle deres elskede hund endnu mere. Og mon ikke de vil kunne huske din gave i lang tid, for hvor mange mon har tænkt så langt at de køber noget til hunden når de besøger vedkommende.