forskellige drinks

En snak over en drink

z11

Er du en af de personer, der lader bedst op i nærværet med dine tætte venner? Der er mange måder at mødes på, men hvad er bedre end en snak over en drink. Se mere her og find den gin, der skal serveres til næste sammenkomst

Balancen mellem dig selv og dine medmennesker

Ens velbefindende er det vigtigste, man kan sørge for. Og i bund og grund, er det op til en selv, om man har det godt. 

Dog kan der være mange ydre omstændigheder, der kan gøre, at man ikke har de bedste forudsætninger for at trives her og nu, og dette er naturligvis ikke noget, man kan have medbestemmelse over. 

Man kan nemlig ikke gøre for, at man påvirkes af udefrakommende situationer, mennesker, begivenheder mm. Sådan er man bare indrettet. Noget, man dog kan være medbestemmende over, er ens måde at håndtere ting på, og dertil, hvor meget energi, man giver problemerne. 

Man skal vælge sine fokuspunkter med omhu, for hvis man er alt for nærtagende på andres vegne, ender det med, at man glemmer sig selv og sine egne behov, og så ender det galt. 

Vejen til den indre ro 

En del af at værne om sit eget velbefindende, er at gøre de ting, der giver en meget energi. 

For være dette bevidst, er det vigtigt at kende sig selv godt, og man lærer kun sig selv at kende ved at dykke ned i den indre kerne. Det er en proces at finde derind, men det er en vigtig proces, der er nemmere at tilgå jo hurtigere man starter med at arbejde med sig selv. 

Ro

Kend dig selv og dine behov

Det er vidt forskelligt, fra person til person, hvad der giver en energi. For nogle mennesker kan det give enormt meget at være omgivet af andre, hvor dette scenarie for andre kun dræner energien fremfor at forny den. 

Eksempelvis kan en aften, hvor man mødes over nogle drinks med de nærmeste, for nogle, være en sammenkomst, man skal lade op til at kunne overskue, hvor det for andre er den mest umiddelbare setting at placere sig selv i. 

Hvis man gang på gang befinder sig i situationer, der ikke er givende for ens selvbillede og selvværd, kan det ende med at trække en langt ned, og dette er grunden til, at det er en så stor vigtighed, for et balanceret liv, at studere sig selv og blive klog på adfærdsmønstre, behov, grænser mm.