Hund der drikker

Forkæl din hund med en BOB skål i beton

z11

Det er ikke nemt for nogen at vælge den helt perfekte vand- og madskål til sin hund. Der er en række praktiske kriterier, som skålen skal opfylde, og desuden skal den helst passe ind i den nuværende trend indenfor boligindretning. Men findes der virkelig en hundeskål, som kan leve op til alt dette?

Det kan til tider være en jungle at gå på indkøb i hundeudstyr. For at gøre det nemmere for dig, kan der her præsenteres én hundeskål, som lever op til alle de praktiske kriterier, og som med et stilrent look også passer ind i selv de mest smarte hjem. Det er hundeskålen i beton fra BOB.

Hund der spiser

Hvad gør BOB skålen i beton så god?

Du ramte sikkert ikke helt plet, da du første gang købte en hundeskål. Der opstod stik imod din forventning en masse praktiske problemer med den nyindkøbte skål, og nu kan du næsten ikke undgå at blive sur, når du kigger på den.

Først fandt du ud af, at den altså ikke var super handy at gøre rent. Derefter var du ved at blive vanvittig, fordi din hund gentagende gange formåede at få vandskålen til at skvulpe og på den måde gøre hele køkkengulvet til en stor vandrutsjebane. Du forsøgte dig ved at lægge nogle aviser under, men du fik nok, da din firbenede ven en dag vendte hele vandskålen på hovedet, lige efter du havde fyldt den op.

De mest basale kendetegn ved en god hundeskål er altså, at den skal være nem at gøre ren, og at den skal stå fast på gulvet. Begge disse ting lever BOB skål beton op til. Der er ingen irriterende render, hvor det normalt er umuligt at få snavs og skidt ud fra. Samtidigt sikrer det massive materiale, at selv den største hund ikke kommer til at vende den på hovedet.

Betonskålen fra BOB er desuden et moderne bud på en hundeskål, som kan forskønne ethvert hjem. Der er en BOB skål i beton til alle størrelser af hunde, eftersom skålen fås i to varianter: 700 ml. og 1400 ml.

Hund drikker af stor gryde

Råd til brug af BOB skålen i beton

Når du har besluttet dig for at investere i betonskålen fra BOB, skal du huske at købe to eksemplarer: En til mad og en til vand. Hunde skal altid have vand tilgængeligt, hvorimod det kan være en god idé kun at stille madskålen frem, når du fylder den op. Du kan herefter fjerne skålen igen, når din hund har spist op.

Når man er ejer af betonskålene fra BOB, skal man ikke tøve med at tage dem udenfor. Skålene kan grundet deres hårdføre materiale tåle alle former for vejr. 

Kombinér moderne boligindretning og bekvemmeligt hundeudstyr og vælg betonskålen fra BOB som din næste hundeskål.