paragliding

3 perfekte gaver til manden, der har alt

z11

Har din kæreste eller bedste ven snart fødselsdag, og er du på jagt efter en gave, som er lidt udover det sædvanlige. Noget, som du aldrig har givet ham før, og som du ved, at han vil stornyde. Så overvej én af de nedenstående oplevelsesgaver, som alle er ideelle til manden, der vitterligt har alt.

En herreweekend i sommerhus

Denne gave vil helt utvivlsomt falde i god jord. Sæt dig sammen med alle hans bedste venner og find en weekend, hvor alle kan deltage – falder hans fødselsdag i en weekend, er det selvfølgelig oplagt at vælge dén weekend. Planlæg hvordan I skal overraske ham, og hvad weekenden nærmere skal indeholde.

Du skal sørge for, at der er store røde bøffer og masser af rødvin og god whisky. Send hans playstation med hen i sommerhuset, og sørg også for at der er lavet en god liste af hans yndlingsfilm på Netflix eller HBO.

Sørg for at booke et sommerhus, der er stort nok til alle hans venner og sikr dig, at han får det største og det bedste soveværelse. Og så kan du eventuelt kigge forbi søndag morgen med tømmermænds-mad til en (formentlig) træt gruppe mænd.

venner

En vild oplevelse

Er din kæreste eller ven en adrenalinjunkie, så overvej hvordan du kan få hans adrenalin til at pumpe med en vild oplevelse. Der er uendelige muligheder for kæmpe oplevelser til vands, til lands og i luften, og du kan både gå med action boats, faldskærmsudspring, dykning, paragliding eller bungyjump – eller en helt sjette mulighed.

Sørg for at udfritte ham (på en diskret måde) forinden, om han har nogle ting, han er bange for. Det ville være frygteligt synd at kaste ham ud i et faldskærmsudspring, hvis han har højdeskræk, eller en dykkertur, hvis han er bange for vand. Læs mere her, hvis du overvejer en actionfyldt fødselsdagsgave til manden, der har alt.

En ferie til de varme lande

Denne vil helt sikkert være den mest populære – om end formentlig også den allerdyreste. Trænger din kæreste eller ven til at komme væk fra de kølige temperaturer i Danmark, så køb en billet til et eksotisk og varmt sted, hvor han kan ligge en uge på stranden og lave absolut intet. Er han mere til en actionfyldt ferie, så tag ham med et sted, hvor der er mulighed for trekking, bjergbestigning, safari eller noget helt andet.

Alternativt kan du kombinere to forskellige feriemuligheder, så du tager til et land, hvor I både kan dase på stranden og komme ud og være aktive. I kan for eksempel tage til Sri Lanka og lægge på stranden i Hikkaduwa samt bestige Adams Peak og Sigiriya. Alternativt kan I tage til Kenya, hvor I kan nyde azurblåt hav i Mombasa og tage på safari i Masai Mara. Eller tag til Thailand og trek rundt i Chiang Mais bjerge og slut ferien af på Railey Beach.

Mulighederne for en aktiv og afslappende ferie er uendelige, og det handler om at være kreativ. Husk dog, at det jo er hans gave og hans ferie. Tag derfor udgangspunk i, hvad han kan lide at lave og planlæg efter dét.